Thursday, March 28, 2024
spot_img
HomeΡεπορτάζΔύο ταινίες ακόμα και τέλος λέει ο Quentin Tarantino!

Δύο ταινίες ακόμα και τέλος λέει ο Quentin Tarantino!

dyo-tainies-akoma-kai-telos-leei-o-quentin-tarantino 1Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο διάσημος σκηνοθέτης/σεναριογράφος/παραγωγός Quentin Tarantino μίλησε για τα μελλοντικά του πλάνα και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Μετά το αρκετά επιτυχημένο “The Hateful Eight“, δηλαδή το όγδοο φιλμ του κινηματογραφιστή, ο Tarantino δήλωσε πως το δέκα είναι τυχερός αριθμός και σχεδιάζει να σταματήσει στις δέκα ταινίες.

dyo-tainies-akoma-kai-telos-leei-o-quentin-tarantino-2Φυσικά αυτή η δήλωση δεν θα λέγαμε πως μπορεί να είναι και καθοριστική, καθώς μην ξεχνάμε πως τις δύο ταινίες Kill Bill ο Tarantino τις μετρά ως μία, κάτι που σημαίνει πως αν ισχύουν οι φήμες περί τρίτης συνέχειας της σειράς, επίσης δεν θα μετρήσει. Γενικά ο Tarantino έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να μετρά τις ταινίες του, καθώς το πρώτο του φιλμ “My Best Friend’s Birthday” δεν είναι στη λίστα του με τις μέχρι στιγμής 8, άρα το γεγονός ότι δηλώνει ότι θα σταματήσει στις 10, δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα ξαναδούμε πουθενά το όνομα του είτε σε ταινία ή και γιατί όχι σε σειρά (βλέπε CSI: Crime Scene Investigation).

Τέλος, ο Tarantino μίλησε επίσης και για τον αγαπημένο του χαρακτήρα που έχει γράψει μέχρι στιγμής, που δεν είναι άλλος από τον Hans Landa που υποδύθηκε εξαιρετικά ο Christoph Waltz στην ταινία “Άδοξοι Μπάσταρδοι“.

dyo-tainies-akoma-kai-telos-leei-o-quentin-tarantino-3Άραγε ποιες θα είναι οι επόμενες δύο ταινίες του Tarantino; Θα είναι το Kill Bill 3, άλλο ένα Western ή μήπως η δήλωση για τον Hans Landa σημαίνει την επιθυμία του για standalone ταινία με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο χαρακτήρα; Εδώ που τα λέμε όταν μιλάμε για έναν τόσο εκκεντρικό άνθρωπο, όλα μπορούμε να τα περιμένουμε!

 

πηγή: fomo

RELATED ARTICLES

Most Popular

WE RECOMMENT FOR YOU