Friday, April 19, 2024
spot_img
Homecinema newsΈρχεται νέα spinoff σειρά X-Men μετά την ακύρωση του Hellfire!

Έρχεται νέα spinoff σειρά X-Men μετά την ακύρωση του Hellfire!

Έρχεται νέα spinoff σειρά X-Men μετά την ακύρωση του Hellfire!

Πριν λίγο καιρό η εταιρία 20th Century Fox, που έχει φέρει τις ταινίες X-Men, Deadpool και Fantastic Four στην μεγάλη οθόνη, είχε ανακοινώσει πως πρόκειται και εκείνη να μπει στη μεγάλη μάχη των τηλεοπτικών σειρών, με τις spinoff σειρές X-Men “Legion” και “Hellfire”. Με το Legion να έχει σχέση με τον γιο του Charles Xavier, το Hellfire που μέχρι στιγμής είχαμε ελάχιστες πληροφορίες, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί μετά την αποχώρηση των δημιουργών της.

erxetai-nea-spinoff-seira-x-men-meta-tin-akyrosi-tou-hellfire.2Παρόλα αυτά η Fox δεν φαίνεται να πτοείται από αυτήν την απώλεια, καθώς θα συνεργαστεί με την Marvel και μαζί θα δημιουργήσουν μια νέα σειρά που θα διαδραματίζεται στο universe των X-Men. Η νέα αυτή σειρά που ακόμα δεν έχει επίσημο τίτλο, θα έχει ως πρωταγωνιστές δύο γονείς που αφού μαθαίνουν πως τα παιδιά τους είναι μεταλλαγμένα, θα προσπαθήσουν να τα προστατέψουν από κυβερνητικούς πράκτορες και το κυνηγητό θα τους οδηγήσει σε μέρη όπου υπάρχουν και άλλοι μεταλλαγμένοι.

Ακόμα φυσικά είναι νωρίς για να ξέρουμε το αν η νέα σειρά θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με τις ταινίες X-Men, αν και το Legion γνωρίζουμε πως θα είναι σε διαφορετικό. Το Legion θα προβληθεί αρχές του 2017, ενώ η νέα σειρά το πιο λογικό να κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στο 2017.

 

 

Πηγη : FOMO

RELATED ARTICLES

Most Popular

WE RECOMMENT FOR YOU