Σεμινάριο υποκριτικής από τον Παντελή Δεντάκη

Για 4 Σαββατοκύριακα τον Ιούνιο.

Με αφορμή το έργο του Joel Pommerat “Αυτό το παιδί”, o ηθοποιός και σκηνοθέτης Παντελής Δεντάκης θα παραδώσει σεμινάριο υποκριτικής στο Trii Art Hub για 4 Σαββατοκύριακα τον Ιούνιο. Ο ίδιος αναφέρει: «θα αναζητήσουμε και θα διερευνήσουμε από κοινού υποκριτικά εργαλεία, αντιμετωπίζοντας την υποκριτική τέχνη ως παιχνίδι έρευνας λόγου-κίνησης, δράσης-αντίδρασης, ανάπτυξης της ενσυναίσθησης».
Ο Pommerat είναι ένας από τους πλέον προβεβλημένους συγγραφείς και σκηνοθέτες του σύγχρονου γαλλικού θεάτρου. Το έργο “Αυτό το παιδί” (μετάφραση Μαριάννα Κάλμπαρη) αποτελείται από 10 αυτόνομες σκηνές και εμβαθύνει στις σχέσεις γονιού-παιδιού, φτάνοντας μέχρι την υπερβολική κλιμάκωση της σύγκρουσης.

Τόπος διεξαγωγής: Trii Art Hub – Πολυχώρος Εικαστικών και Παραστατικών Τεχνών
Διεύθυνση: Δράκου 9, Κουκάκι (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ)
Χρονικό διάστημα: Για 4 Σαββατοκύριακα τον Ιούνιο (8-9, 15-16, 22-23, 29-30 Ιουνίου)
Ώρες: 10:00 – 14:00
Διάρκεια σεμιναρίου: 32 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 170 ευρώ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους και σπουδαστές δραματικών σχολών.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό στο seminars.pdentakis@gmail.com
Προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής 25 Μαΐου.

Παντελής Δεντάκης:
Ηθοποιός – Σκηνοθέτης
Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Λ. Βογιατζή, Β. Θεοδωρόπουλο, Κ. Ευαγγελάτου, Ariane Mnouchkine, Δ. Τάρλοου, Θ. Μοσχόπουλο, Γ. Λεοντάρη κ.α. Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις Τα Μάτια, Δύο Θεοί, Πενθεσίλεια, Κύκλωπας, Ο Μουνής, Βυσσινόκηπος κ.α. Από το 2015 διδάσκει στην Δραματική σχολή του Πειραϊκού Σύνδεσμου. Ενίοτε, βλέπει τον κόσμο από ψηλά.

Πηγή : Tospirto