Όροι χρήσης

www.e-cinema.gr

Κάνοντας χρήση του portal μας, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, τους οποίους πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Οι όροι χρήσεως συνίστανται στα εξής:

 • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Η πνευματική ιδιοκτησία του παρόντος δικτυακού τόπου καθώς και το λογότυπο του www.e-cinema.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρείας παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών Online Media (http://www.onlinemedia.gr) με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν τον δικτυακό τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 • ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
 1. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για νόμιμους σκοπούς. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναπαραγωγή- επανέκδοση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση πληροφοριών και δεδομένων των υπηρεσιών μας με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσω για παράνομους σκοπούς. Απαγορεύεται επίσης η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την απαραίτητη άδεια του εκδότη και την παραχώρηση πνευματικών δικαιωμάτων του δικαιούχου.
 2. Οι πελάτες/ χρήστες θα πρέπει να αποφεύγουν την εμπλοκή τους σε αξιόποινες πράξεις όπως συκοφαντική δυσφήμιση, παρουσιάση ιδιωτικών πληροφοριών για άτομα χωρίς την έγκριση τους, εσκεμμένη συναισθηματική βία, απειλές σε τρίτους μέσω e- mail, ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων/ υπηρεσιών που παρέχουμε.
 3. Ο επισκέπτης είναι υπεύθυνος για την χορήγηση και διατήρηση συγκεκριμένων πληροφοριών. Η παροχή προς το www.e-cinema.gr με ψευδή στοιχεία στην φόρμα επικοινωνίας, μπορεί να οδηγήσει σε προβληματικές υπηρεσίες.
 4. Οι πελάτες/ χρήστες θα πρέπει να διαφυλάσσουν τους κωδικούς password των λογαριασμών τους, προκειμένου να αποτρέπουν ανεπιθύμητη πρόσβαση στον λογαριασμό τους.
 5. Οι χρήστες που παραβιάζουν την ασφάλεια συστημάτων ή δικτύων, ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν ποινική δίωξη. Θα συνεργαστούμε πλήρως με τις αρχές για την διαλεύκανση των υποθέσεων.
 6. Απαγορεύεται κάθε είδους γλωσσική ή επαναλαμβανόμενη παρενόχληση,η δημιουργία μεγάλου αριθμού αποστολής mail το οποίο υπερβαίνει το μέσο όρο ενός κανονικού χρήστη μηνυμάτων.
 7. Απαγορεύεται η εγγραφή ενός ενδιαφερόμενου στην υπηρεσία Newsletter του www.e-cinema.gr χωρίς την έγκριση του. Οι λίστες διευθύνσεων mail δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διανομή μη ελεγμένων e- mail.
 8. Απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν οι λογαριασμοί ή υπηρεσίες του www.e-cinema.gr για τη συλλογή απαντήσεων σε μηνύματα, απεσταλμένα από άλλους παροχείς internet, στην περίπτωση που παραβιάζουν τη πολιτική του www.e-cinema.gr ή άλλου παροχέα.

 

Σημειώστε:

Το www.e-cinema.gr λειτουργεί στηριζόμενο στην πολιτική προειδοποίησης των πελατών/ χρηστων του, λαμβάνοντας υπόψη αυθόρμητα e- mails για απαράδεκτη συμπεριφορά, εκτός εάν η παραβίαση των όρων συνιστά την άμεση διακοπή του λογαριασμού του πελάτη/ χρήστη.

 • ΓΕΝΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Δεν συνίσταται στους πελάτες/χρήστες να επιτρέπουν σε τρίτα πρόσωπα την χρησιμοποίηση των υπηρεσιών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τους, την ικανότητα προώθησης της αλληλογραφίας, πρόσβαση σε POP λογαριασμούς, ή αυτόματες απαντήσεις.

 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, το www.e-cinema.gr δεσμεύεται να προστατεύει και να σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του, καθώς και των πελατών του. Για τους επισκέπτες το site έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους να μην αφήνουν αναγνωριστικά στοιχεία ή προσωπικά δεδομένα.

Για τους εγγεγραμμένους χρήστες, από τη στιγμή που αποφασίσουν να μας προμηθεύσουν με τα δικά τους προσωπικά δεδομένα οποιοδήποτε στοιχείο ή πληροφορία με τα οποία μπορούν να αναγνωριστούν θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την ανάπτυξη πελατειακής σχέσης.

 • Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται?

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο portal, οι διακομιστές των συνεργατών μας συλλέγουν βασικές πληροφορίες χρήστη που περιλαμβάνουν το ISP domain του επισκέπτη, την χρονική στιγμή που συνδέθηκε στο portal καθώς και τις συγκεκριμένες σελίδες τις όποιες επισκέφθηκε. Υπάρχουν στιγμές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν cookies, τα οποία είναι μικρά κομμάτια πληροφοριών που τοποθετούνται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο αρχείο στον υπολογιστή του επισκέπτη. Τα cookies επιτρέπουν σε μια εφαρμογή του δικτύου να απαντήσει ανεξάρτητα, υπενθυμίζοντας πληροφορίες που έχει συλλέξει για τις διαδικτυακές προτιμήσεις του επισκέπτη. Το www.e-cinema.gr διαχειρίζεται τις πληροφορίες του πελάτη σύμφωνα με το είδος του λογαριασμού, την επιλεγμένη υπηρεσία και τα logs του πελάτη/χρήστη. Επιπρόσθετα, αποθηκεύει στα αρχεία του την διεύθυνση e-mail του πελάτη, ως απαραίτητο συστατικό για την διεξαγωγή της επικοινωνίας.

 • Πως αξιοποιούνται αυτές οι πληροφορίες?

Οι βασικές πληροφορίες χρήστη που συλλέγονται, χρησιμοποιούνται για την ανάλυση της διαδικτυακής κίνησης καθώς και για την βελτίωση των περιεχομένων του portal. Τα επικοινωνιακά στοιχεία του πελάτη/χρήστη χρησιμοποιούνται για την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών εκ μέρους μας με την ενεργοποιήση και την ανάπτυξη της υπηρεσίας που έχει επιλέξει ο πελάτης.

Το www.e-cinema.gr μπορεί να μοιραστεί πληροφορίες με ιδιαίτερους συνεργάτες του προκειμένου να πληροφορήσει τους πελάτες/χρήστες του για προιόντα για τα οποία ενδεχομένως θεωρήσουν ενδιαφέροντα, εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές που συνοδεύουν τα προγράμματα συνεργατών. Δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών/χρηστών μας σε τρίτους. Θα γνωστοποιήσουμε δεδομένα των πελατών μας ΜΟΝΟ εάν θεωρηθεί αναγκαίο στις περιπτώσεις: επικοινωνίας ή αναγνώρισης προσώπων που αποδείχτηκε ότι βλάπτουν ή επιχειρούν να βλάψουν το www.e-cinema.gr ή τους πελάτες μας, απάντησης σε κλήσεις, νομικών διαδικασιών, δικαστικών εντολών. Επιπρόσθετα, δεν αποκαλύπτουμε σε τρίτους το περιεχόμενο των e-mails και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας των πελατών μας. Θα γνωστοποιήσουμε το περιεχόμενο αυτών ΜΟΝΟ εάν θεωρηθεί αναγκαίο στις περιπτώσεις: απάντησης σε κλήσεις, νομικών διαδικασιών, δικαστικών εντολών, προστασίας νομικών δικαιωμάτων και των πελατών μας, ακούσιας εξασφάλισης περιεχομένων που σχετίζεται με την διάπραξη εγκλημάτων. Παρόλα αυτά θα εξετάσουμε, διαγράψουμε ή εμποδίσουμε την πρόσβαση στις επικοινωνίες που ενδεχομένως βλάψουν την εταιρεία, τους πελάτες μας ή τρίτα πρόσωπα. Οι λόγοι για τους οποίους ενδέχεται να ενεργήσει κατά αυτόν τον τρόπο αναφέρονται στην πραγματική ή πιθανή παραβίαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών.

 • ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ

Το www.e-cinema.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και αναλαμβάνει την ευθύνη να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.