Κινηματογραφικές Πρεμιέρες-Πέμπτη 19.01.2012

Μία ακόμη κινηματογραφική εβδομάδα για τον κινηματογράφο και τις αγαπημένες σας ταινίες ξεκινάει…

Οι ταινίες που προβάλλονται είτε για πρώτη φορά είτε για ειδικές εμφανίσεις, συνεχίζουν να σας συντροφεύουν.  Σχετικά με τις “Ειδικές Προβολές” ταινιών μπορεί να ενημερωθείτε στην νέα κατηγορία που δημιουργήσαμε ειδικά για εσάς. Τέλος μία νέα κατηγορία δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της “Ψυχαγωγίας” των επισκεπτών μας… Εκεί μπορεί να ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τέλος το DVD-ZONE επέστρεψε και θα σας ενημερώνει κάθε εβδομάδα για τις νέες κυκλοφορίες… Να σας ενημερώσουμε ότι οι περισσότεροι θερινοί κινηματογράφοι έχου ξεκινήσει να λειτουργούν.

Συγκεκριμένα σήμερα (19.01.2012) πρεμιέρα έχουν οι ταινίες: 1)”J.Edgar“, 2)”Η πιο Σκοτεινή Ώρα“, 3)”Το Άλογο του Πολέμου“, 4)”Ο Τελευταίος Χορευτής του Μαο” και 5)”Μάρθα Μαρσι Μεϊ Μαρλιν“.

Επίσης μπορείτε αν επιθυμείτε να δείτε τα trailer στην αντίστοιχη ενότητα και να ενημερωθείτε τόσο για τη  διαμόρφωση του Ελληνικού Box Office  όσο και για τα τελευταία κινηματογραφικά νέα. Επιπλέον μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ταινίες που θα προβληθούν όλο τον Δεκέμβριο αλλά και για τις ταινίες που αναμένονται να προβληθούν στους κινηματογράφους για το κινηματογραφικό έτος 2010-2011 στις αντίστοιχες κατηγορίες. Παράλληλα αυτή την Πέμπτη σας προτείνουμε να διαβάσετε την κριτική για την αγαπημένη σας ταινία καθώς και την κριτική για τις ταινίες της εβδομάδας….

Η δημοσιογραφική ομάδα του e-cinema team σας εύχεται Καλή Διασκέδαση!