ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

 

21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

THELUCKYONE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σκοτ Χίκς

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ζακ Έφρον, Τέιλορ Σίλινγκ, Μπλάιθ Ντάνερ, Ράιλι Τόμας Στιούαρτ, Τζέι Ρ. Φέργκιουσον, Άνταμ Λεφέβρ

 

Ο Ζακ Έφρον (“17 Again,” “High School Musical”) πρωταγωνιστεί, μαζί με τους Τέιλορ Σίλινγκ (επερχόμενο “Atlas Shrugged: Part 1”) και Μπλάιθ Ντάνερ (ταινίες “Meet the Parents”), σε ένα ρομαντικό δράμα, βασισμένο στο ομώνυμο bestseller του Νίκολας Σπαρκς.

Η ταινία “Δικός σου για Πάντα” φέρει την υπογραφή του υποψήφιου για Όσκαρ σεναριογράφου-σκηνοθέτη, Σκοτ Χικς (“Shine”, “No Reservations”).

Ο λοχίας του σώματος πεζοναυτών, Λόγκαν Θίμπολτ (Έφρον), επιστρέφει από την τρίτη θητεία του στο Ιράκ, με το μόνο πράγμα που τον κράτησε ζωντανό – την φωτογραφία μιας άγνωστης σε εκείνον γυναίκας, που βρήκε τυχαία. Όταν μαθαίνει το όνομα της (Σίλινγκ) και τη διεύθυνσή της, αποφασίζει να την βρει και να ζητήσει δουλειά στο στάβλο που έχει η οικογένειά της. Παρά την αρχική δυσπιστία της και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει στη ζωή της, μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας έρωτας, κάνοντας τον Λόγκαν να πιστέψει πως αυτή η γυναίκα, η Μπεθ, είναι όχι μόνο το γούρι του, αλλά και κάτι παραπάνω.προσμονή της Νέας Υόρκης, την πιο συναρπαστική βραδιά της χρονιάς.